HOE VERWIJDER JE JE GOOGLE-ACCOUNT VAN CHROME?

Met Google Chrome kunt u zich via meerdere accounts in dezelfde browser aanmelden. U kunt zich eenvoudig afmelden bij uw account en op uw naam klikken wanneer u deze de volgende keer wilt gebruiken. Alle accounts worden in een lijst weergegeven en u kunt op degene klikken die u wilt gebruiken. Als u wilt leren hoe u met meerdere accounts inlogt, bel dan ons Google klantenservicenummer.

Zoals u moet weten, zijn niet alle accounts altijd in gebruik. Misschien heb je ingelogd met een account waarvan je het wachtwoord niet meer weet, of wil je het account sluiten, of heeft iemand tijdelijk ingelogd op je browser. Wat de reden ook is, het punt is dat u nu dat account uit uw browser wilt verwijderen.

Als u wilt weten hoe u dit moet doen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met onze Google klantenondersteuning. Als u wilt weten hoe u het zelf kunt doen, volgt u de onderstaande procedure door alle stappen uit te voeren:

google klantenservice nederland
  • Open uw Google-account op de pc.
  • Klik op de ronde profielfoto in de rechterbovenhoek.
  • Klik in het menu dat wordt geopend op het tandwielpictogram naast Andere mensen.
  • Vervolgens wordt een venster geopend met al uw lopende rekeningen.
  • Beweeg uw muis over het account dat u wilt verwijderen.
  • Klik op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek van de afbeelding.
  • Tik op de optie Deze persoon verwijderen in het vervolgkeuzemenu.
  • Bevestig dat u het account en zijn gegevens van uw pc wilt verwijderen.
  • Wacht een paar minuten totdat de browser uw verzoek heeft verwerkt.
Als uw account niet wordt verwijderd, zelfs niet nadat u de bovenstaande procedure hebt gevolgd, neem dan contact op met onze technische ondersteuning van Google. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chatondersteuning. Zodra u dat doet, neemt ons team contact met u op met de juiste oplossingen.

Het enige dat u hoeft te doen, is het probleem melden en de rest overlaten aan onze Google klantenservice. Het maakt niet uit wanneer u een technisch probleem tegenkomt, aarzel niet om ons te bellen. We helpen je er zo snel mogelijk uit te komen.

We kijken ernaar uit u 24/7 te ondersteunen!

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Google-account herstellen?